LAB71

Kerékpárok

 

Üdvözölünk a LAB71-ben

A legjobbak legjobbjai. Az n-edik fokozat. A LAB71 egy olyan részleg, amelynek egyetlen egyszerű feladata van: álomgépeket készíteni. A legkönnyebbet. A leggyorsabbat. A leglenyűgözőbbet, kerékpáron és azon túl egyaránt. Minden részletre gondosan odafigyelve. Minden alkatrészt kielemezve. Minden anyagot optimalizálva. Ezek olyan alkotások, amelyeket meg lehet csodálni, de ami még fontosabb, olyanok, amelyeken lehet kerékpározni. Kerékpárok, amelyek csábítanak és inspirálnak. Kerékpárok, amelyek túllépnek az elvárásokon. Kerékpárok, amelyek lehetővé teszik, hogy újra gondold, mi a lehetséges. Üdvözlünk a LAB71-ben.

 

 

 

Az üldözés
lehetetlen

 

 

A teljesítmény az első. A teljesítmény mindenekfelett.

1971 óta a teljesítmény kulcsfontosságú szempont. A LAB71 esetében ez az egyetlen dolog, ami számít. A LAB71 névvel ellátott vázak és kerékpárok arra készültek, hogy domináljanak.

 

A tökéletesítés művészete

A leggyorsabb, leginnovatívabb, legizgalmasabb kerékpárjainkkal kezdjük, majd továbbfejlesztjük őket a következő szintre, és még tovább. Az anyagok, a kivitelezés, az alkatrészek és a különleges megoldások csúcsa. A LAB71 a legjobbat nyújtja, de még magasabb szinten.

 

 

Mindent a kerékpározásért. Mindent a kerékpárosért

A LAB71-től származó kerékpárokat nem a kiraknak tervezték. Azért álmodták meg, úgy tervezték meg, úgy alakították ki és építették meg őket, hogy előnyt biztosítsanak, hogy lenyűgözzenek, és hogy segítsenek a legjobbat kihozni magadból.

 

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.