Élettartam garancia

A márkáról / Élettartam garancia

A kiterjesztett-jótállás regisztrációs kódjának újraküldése

A regisztrációs kódot csak arra az e-mail címre lehet elküldeni, amellyel a kiterjesztett-jótállást beregisztrálták. Ha egy e-mail címmel több kerékpárt regisztráltak be, egy emailben az összeset elküldjük Önnek.

Hol találom meg a szériaszámot?

Élettartam-jótállás regisztráció

A regisztrációval kibővítheti a kerékpárja vázának gyártási, anyag- és kidolgozási hibáira vonatkozó alap jótállást élettartamra vonatkozó jótállássá. További információk megtalálhatók alább ezen az oldalon.

Személyes adatok

Termék adatok


Feldolgozott adatok és feldolgozás mértéke.

A személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás megadásával Ön beleegyezik, hogy az ASPIRE SPORTS, sro, (székhely: Jinačovice 514, 664 34 Kuřim; Adószám: 269 58 317, bejegyezve a Brno Regionális Bíróságnál vezetett kereskedelmi nyilvántartásban 47772 számon, a továbbiakban: "Adatkezelő") feldolgozza az Ön által megadott személyes adatokat.

Feldolgozott adatok és feldolgozás mértéke

Az Ön által megadott személyes adatokat csak akkor kezeljük, ha azokat az Adatkezelőneknak továbbították, és csak feldolgozás céljából (lásd a 3. pontot).

Élettartam-garancia esetén kezelt a személyes adatok:

  • Az Ön keresztneve és vezetékneve,
  • Az Ön e-mail címe,
  • Az Ön városa
  • Az Ön megyéje.

Hírlevél feliratkozás, GT kerékpár márkával kapcsolatos reklám e-mailek, hírlevelek és egyéb kereskedelmi üzenetek, esetén:

  • Az Ön e-mail címe,
  • Az Ön megyéje.

A teljes adatvédelmi nyilatkozatot egy külön oldalon találja.


Cannondale kerékpár álettartam-jótállás

Cannondale márkájú kerékpárokra kiterjesztett jótállást biztosítunk az első tulajdonosának. A jótállás a vázra vonatkozik, annak javítására a teljes éllettartama alatt. Ez a kiterjesztett jótállás érvényes a legtöbb, 2015 után forgalomba hozott kerékpárra. Az összteleszkópos kerékpárok esetében, a kiterjesztett jótállásba a teljes váz, tehát a hátsó háromszög is beletartozik. A kiterjesztett jótállás feltétele az első tulajdonos regisztrálása weboldalunkon: www.cannondale-bikes.hu

 

Élettartam-jótállás:

A kiterjesztett jótállás a kerékpárvázakra, a Lefty villákra és a Hollowgram hajtóművekre vonatkozik, anyag- és gyártási hibák esetén. Ez a jótállás kiterjesztés nem vonatkozik a festésre/felületkezelésre, a tartozékokra, a tengelyekre és a csapágyakra. A villák esetében a jótállás kiterjesztése nem vonatkozik a normál használat során kopó alkatrészekre.

Az élettartam-jótállás csak az eredeti vázra érvényes. Az alkatrész vagy a váz cseréje az érvényben lévő feltételek mellett nem hosszabbítja meg a jótállást.

A 2020-as modellévtől kezdve 5 éves jótállás vonatkozik az összteleszkópos kerékpárok lengőkarjaira.

Az élettartam-jótállás nem vonatkozik a következő sportokra szánt vázakra: Freeride, Dirt Jump, BMX.

Az élettartam-jótállás nem jelenti azt, hogy a váz vagy a kerékpár elpusztíthatatlan és örök életű. Nem tartoznak a kiterjesztett jótállás hatálya alá a nem Cannondale által gyártott teleszkóposvillák és egyéb alkatrészek, ezekre mindig a gyártó által biztosított jótállás érvényes.

Élettartam-jótállás feltételei:

A kiterjesztett jótállás csak a magyarországi forgalmazó kiskereskedői partnerétől vásárolt kerékpárokra vonatkozik, és csak a Cannondale kerékpár eredeti (első) tulajdonosára és csak akkor, ha a kerékpárt regisztrálták a www.cannondale-bikes.hu weboldalunkon. Ez a kiterjesztett jótállás nem ruházható át senkinek.

Kérjük, hogy a vásárlásától számított egy hónapon belül regisztrálja kerékpárját.

Minden jótállási igényt egy, az online kerékpár-regisztráció során kapott egyedi élettartam-jótállás kóddal kell ellátni.

Az élettartam-jótállás csak a megvásárolt és a hivatalos Cannondale kereskedő felé megszabott feltételekkel összeszerelt kerékpárokra vonatkozik.

Az élettartam-jótállás nem vonatkozik azokra a vázakra, amelyeket gondatlanul kezeltek, elhanyagoltak, nem szakszerűen javítottak, nem megfelelően tartották karban, módosították, balesetet szenvedtek vele vagy egyéb rendellenes, nem rendeltetésnek megfelelő módon használtak. Ez a jótállás nem vonatkozik a normál elhasználódásból eredő károkra, beleértve az anyagfáradást is.

Az anyagfáradás okozta meghibásodás annak a jele, hogy a váz természetesen elhasználódott. Ez egy természetes folyamat, és a kerékpár tulajdonosának felelőssége a rendszeres ellenőrizés.

1 év jótállást vállalunk a festésre és a matricákra. Az UV fénynek vagy intenzív napfény hatásának kitett festés és matrica nem tartozik bele jelen jótállás alá.

Ez a jótállás nem vonatkozik a szakszerűtlen szerelésből vagy karbantartásból, a nem Cannondale kompatibilis kerékalkatrészek és tartozékok beszereléséből eredő meghibásodásokra.

A többi alkatrészre a szokásos 2 éves garancia vonatkozik, kivéve a természetes elhasználódásnak kitett alkatrészeket.

Javítás az élettartam-jótállás alatt:

A Cannondale az élettartam-jótállás során javítja a sérült vázat, vagy a lehetőségek szerint cseréli a jótállási szolgáltatás idején elérhető azonos vagy leginkább hasonló és összehasonlítható vázra.
A vázcseréből eredően, az új váz eltéréseiből adódó üzembe helyezés költségei a kerékpár tulajdonosát terhelik. A jótállás tárgya csak a váz, a vázcsere miatt, a kerékpár átalakításával vagy javításával kapcsolatos szervizmunkák költségei teljes mértékben a kerékpár tulajdonosát terhelik.

Amennyiben az alkatrész nem áll rendelkezésre, a gyártó fenntartja a jogot, hogy a tulajdonosnak az igényelt alkatrész értékének megfelelő pénzügyi kompenzációt ajánljon fel.

A termék megvásárlásától számított 2 év elteltével az élettartamra vonatkozó jótállási igény elbírálásának határidejét nem a mindenkori törvényben foglalt jótállásra vonatkozó határidő szabályozza, hanem az kizárólag a megfelelő csere termék aktuális elérhetőségén alapul.

Kérjük őrizze meg az összes, a kerékpár vásárlásakor kézhez kapott dokumentumot!

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.