Topstone Carbon

Nincs akadály

Ha a szórakozás ott kezdődik, ahol az aszfalt véget ér, akkor itt van egy olyan gravel kerékpár, amit igazán élvezni fogsz. Az új Topstone Carbon Kingpin hátsó felfüggesztéssel, merev karbon villával, vagy a kifejezetten a gravel kerékpárok igényeihez kifejlesztett Lefty Oliver teleszkóposvillával is elérhető.

Fokozott biztonság

Minden új Topstone Carbon modell vagy már gyárilag SmartSense rendszerrel van szerelve, vagy teljesen készen áll az utólagos telepítésre.

Kingpin felfüggesztés

Ez az egyszerű, karbantartásmentes hátsó felfüggesztési rendszer simább utazást biztosít plusz súly, bonyolult lengéscsillapítás és csapok nélkül. Akár a hosszú utakon a kényelmet értékeled többre, akár a terepen a jobb tapadást, Kingpin a karbantartásmentes, kis súlyú válasz az imáidra.

Stílusosan Leftyvel

700C kerekekhez és akár 45mm széles külsőkhöz tervezett gravel teleszkóposvilla. A világ legsimább rugózásával, 30 mm-es rugóúttal rendelkező teleszkóposvillánk páratlan kényelmet és minden körülmények között kontrolált kormányzást kínál - olyan tulajdonságokat, amelyekkel többre mersz majd vállalkozni, mint amit eddig megszoktál.

Teljes menetfelszerelésben

A rengeteg funkcionális rögzítési ponttal, a vázon és a villán található kulacstartó szemekkel az új Topstone Carbon készen áll, hogy teljes menetszereléssel teljesítsd a hosszú túráidat.

Több infó

Vágd le a kanyarokat

Az alkalmazott geometria kiváló kezelhetőséget, stabilitást és agilis kormányzást garantál.

Ahogy szeretnéd

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb konfigurációt. Az 1-es és 2-es modell a Lefty-vel szerelt teljes felfüggesztést és a biztonságot növelő SmartSense rendszert kapta meg. A 3-as modell világítás nélkül és világítással felszerelve is kapható. A 4-es modellen elő vannak készítve a vezetékek a jövőbeni SmartSense felszereléséhez.

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.