E-bike

Bevezetés az elektromos kerékpárok világába

 

Az elektromos kerékpárok fantasztikusak. A Cannondale e-bike-kal könnyű együtt élni, könnyű messzebb és gyorsabban tekerni, és minden szempontból jobbá tehetik az életedet. De melyiket válaszd? Hol van az akkumulátor? Milyen messzire lehet vele tekerni? Mindezekre a kérdésekre és még sok másra is választ kaphatsz az alábbi, e-bike-okról szóló egyszerű útmutatónkban. Jó szórakozást!

 

DATA | //clanky/2022/moterra_neo | C22_Moterra_Neo_Beauty_MAT_3Q.jpg

  

Mire való az elektromos kerékpár?
Olyan, mint a hagyományos kerékpározás, csak még sokkal jobb - az elektromos kerékpáron egy akkumulátorral működő motor segít az utadon. Messzebbre tekerhetsz, gyorsabban haladhatsz, élvezetesebbé teszi a kerékpározást - egyszerűen állítsd be a rásegítést úgy, hogy fokozza a pedálerődet, és ez minden egyes bringázásnál, minden út során segíteni fog neked.

 

Beépített teljesítmény az új kedvenc dombod leküzdéséhez

 

 

Hol használhatom az elektromos kerékpáromat?
Akár a városban szeretnél ingázni, akár az új mellékutakat szeretnéd élvezni, akár a természetben szeretnél közlekedni, az e-bike tökéletes megoldás bármilyen útra. E-bike-jaink a legmodernebb technológiával rendelkeznek, amelyek a tiszta élvezetért készültek.

Miért jobb egy elektromos kerékpár?
Ha elkezdenél újra kerékpározni, ha hosszabb úton szeretnél hazamenni, ha ki akarsz szállni az autóból és helyette tekernél, vagy ha több cuccot vinnél magaddal, többet másznál felfelé és egyszerűen csak többet akarsz kerékpározni, akkor hagyd, hogy az e-bike elvigyen. Ez nagyon egyszerű.

 

 

A kerékpározással javíthatod a kondíciódat, tovább tekerhetsz és több felszerelést vihetsz magaddal, otthon hagyhatod az autót és segíthetsz megóvni a környezetet - egy e-bike-on sokkal többet tehetsz, és valóban érezheted az előnyeit. Mi ami nem tetszik benne?

 

Menj oda, ahová menned kell. Légy ott, ahol lenni akarsz.

 

 

Hogyan tölthetem fel egy elektromos kerékpár akkumulátorát?
A töltés egyszerű, egyszerűen csak csatlakoztasd és használd. Az e-bike-ok mindent tartalmaznak, amire a szokásos otthoni és irodai töltéshez szüksége van. A minden kerékpár a megfelelő akkumulátorral párosul: az akkumulátor mérete határozza meg, hogy milyen messzire juthatsz egyetlen feltöltéssel, és azt is, hogy a motor mekkora teljesítményt tud nyújtani, amikor szükséged van rá. A kivehető akkumulátorok teljesen a kerékpár vázába vannak integrálva. Az akkumulátor kapacitását Wattórában (Wh-ban) mérik.


Hogyan induljak el egy elektromos kerékpárral?
Szállj nyeregbe - ez könnyű. Csak nyomd meg a bekapcsológombot - ez is egyszerű. Válaszd ki a rásegítés teljesítményének üzemmódját, tekerj és a motorjaink segítenek a haladásban. Az összes szükséges menetinformációt megtalálod a kormányon elhelyezett kezelőpanelen. Mindez olyan egyszerű. Csodálkozni fogsz, hogy miért nem csináltad ezt korábban.

 

 

Tágítsd ki a hatótávot: akár 160 km egyetlen töltéssel

 

Milyen messzire mehetek egy elektromos kerékpárral?
Az, hogy milyen messzire és milyen gyorsan tudsz menni, számos tényezőtől függ, például attól, hogy mennyit tekersz a legnagyobb rásegítés üzemmódban, mennyire dombos a terep és milyen gyorsan haladsz. Akárcsak az autóvezetésnél, ha a lábad állandóan padlóig nyomja a gázpedált, természetes, hogy több üzemanyagot fogsz elhasználni.

 

 

Hasonlóképpen, minél többet használod az elektromos motort egy elektromos kerékpárban, annál több energiát fogyaszt. Ne félj, az e-kerékpárjaink hatótávolsága lenyűgöző, a töltés egyszerű, és egyes modellek kiegészítő akkumulátorcsomagokat kínálnak, amelyek könnyen csatlakoztathatók közvetlenül a kerékpárhoz és növelhetik a hatótávolságot.

 

DATA | //clanky/2022/moterra_neo | C22_Moterra_Neo_Beauty_MAT_3Q.jpg

  

 

A legjobb kerékpárkonstrukcióinkba integráltuk a legkiválóbb motorokat és a legnagyobb hatótávolságú akkumulátor-rendszereket, hogy olyan e-bike-okat hozzunk létre, amelyek tökéletesen megfelelnek Neked és az által kedvelt kerékpározási módnak. Bármilyen is legyen ez, bárhol is szeretnél tekerni, mi gondoskodunk róla, hogy élvezetes legyen.

Szorosan együttműködünk a világ vezető motorgyártóival, hogy kiválaszthassuk a megfelelő e-bike motort a megfelelő típusú kerékpárhoz - keresd a Bosch, Shimano vagy Mahle motorokat -, amelyek vagy kerékagy-, vagy középhajtásúak. Az elektromos kerékpározás nem csak természetes érzés, hanem energizál is.

 

 

DATA | //clanky/2022/moterra_neo | C22_Moterra_Neo_Beauty_MAT_3Q.jpg

 

 

 

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.