SuperSix

A vadonatúj SuperSix EVO lerombolja az elvárásokat.
Olyan könnyű, olyan gyors és olyan aerodinamikus,
hogy az már a logikának is ellentmond.
Ez a gép arra készült, hogy mindenhol gyorsabbá tegyen.
A sebesség is fejlődött.

 

A leggyorsabbak közül a legkönnyebb

Egy festett, építésre kész, 56 cm-es váz, amely mindössze 770 grammot nyom, miközben lenyűgöző, hogy túlszárnyalja az összes merevségi és fáradási tesztünket. És mindezt olyan szintű aerodinamikai hatásfokkal teszi, ami egyenesen elképesztő.

 

 

A legkönnyebbek közül a leggyorsabb

Ami az aerodinamikai légellenállást illeti, az új SuperSix EVO nem csak az egyik leggyorsabb pehelysúlyú országúti kerékpár, hanem az egyik leggyorsabb országúti kerékpár is. Precízen megtervezett csőformái és teljesen rendszerszerű kialakítása 45 km/h sebességnél 12 wattot takarít meg az előző generációs modellünkhöz képest, amivel megelőz egy csomó tisztán "aero" kerékpárt, miközben akár egy kilóval könnyebb. Könnyű vagy gyors? Most már nem kell választanod.

 

 

A sebesség formálta

Mi történik, ha nem csak egy vázszettet, hanem egy komplett kerékpárt tervezel? Egy elegáns formaterv alakul ki az integrált aerodinamika mellett. A váz, a villa, a kormány, a kerekek és a nyeregszár egy rendszerként történő tervezésével alacsonyabb légellenállást és nagyobb teljesítményt érünk el, mint amire az egyes alkatrészek kiválasztásával valaha is képesek lennénk. Ez az emeltszintű teljesítmény által vezérelt, magas színvonalú formatervezés. Olyan részletekkel, amelyeket nem tudsz nem észrevenni. Vonalvezetés, amelyről álmodni fogsz. Sebesség, amit érezni fogsz.

 

 

Természetfeletti kezelhetőség

SuperSix EVO egy varázsló. Ahogyan a stabilitást és az agilitást ötvözi, az szürreális. A kifinomult, természetes versenygeometria és a finomhangolt mérnöki munka olyan intuitív és jól irányítható kezelhetőséget biztosít, hogy gépedet kényelmesen tudod a felső határig elvinni, és ott is tudod tartani, egész versenyen át.

 

 

MOMODesign tervezésű SystemBar R-One

Kivételes aerodinamika és a kényelmes irányíthatóság találkozik. Az új EVO pilótafülkéjének kialakításában a nagyteljesítményű autóiparban elismert tervezőcsapattal, a MOMODesign-nal működtünk együtt. A légellenállás-csökkentő kialakítások és a letisztult kábelintegráció segítségével a mérnökeink által megalkotott új ergonomikus finomság és stílus új szintjét vitték ebbe a kulcsfontosságú vezérlőközpontba.

 

 

A Hollowgram R-SL 50 kerékszett

A világ egyik leggyorsabb, sokoldalú versenykereke. Az új SuperSix EVO-val együtt kifejlesztett és a DRAFT aero tervezési filozófiánk által formált HollowGram R-SL 50 50mm magas, szuper alacsony légellenállású felnivel, penge küllőkkel és DT-Swiss 240 EXP hátsó kerékagy-belsőkkel rendelkezik, és így egy tökéletes kerék az EVO küldetéséhez - könnyű a hegyekre, szökésisebesség szintű aerodinamikával.

 

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.