Jekyll

Lent találkozunk.

Annak ellenére, hogy a Jekyll egy rakás, a kerékpársportban soha nem látott innováción esett át, ez a kerékpár nem leírásokkal, hanem tettekkel büszkélkedhet.

Lenyűgöző lejtmenet

Igen, az emelkedőkön felfelé is gyönyörűen mászik, de a Jekyll a lejtőzésre született. Minden egyes részét úgy tervezték, hogy még a legdurvább lejtőkön is magabiztosan és biztonságosan száguldhass.

Lenyűgöző lejtmenet
Lenyűgöző lejtmenet

Mindenidők. Legjobb. Felfüggesztése.

Ahol a négy tengely találkozik a High Pivot-tal, a láncfeszítő görgővel és a vázméretenként egyedi kinematikával. Ennyi. És ha nem vágod ezeket a csúcstechnológiás kütyüket, akkor csak annyit kell tudnod, hogy ezeknek köszönhetően az új Jekyll úgy tartja a nyomvonalat, úgy simítja el az egyenetlenségeket, és úgy gyorsul, mint semmilyen más bringa.

Mindenidők. Legjobb. Felfüggesztése.
Mindenidők. Legjobb. Felfüggesztése.

A Gravity Cavity

Az alsócsőben elhelyezett rugóstag a lehető legalacsonyabbra teszi a súlypontot. Az eredmény kitűnő stabilitás, azonnali kormányzási reakció és páratlan megjelenés.

A Gravity Cavity
A Gravity Cavity

Neked készült.

Nos, nem konkrétan Neked, hanem bárkinek, aki olyan, mint Te. A Proportional Response technológiánknak köszönhetően a felfüggesztés elrendezésétől kezdve a geometriáig minden, még a láncvillák hossza is vázméretenként teljesen testreszabható, az súlypontodnak megfelelően - teljesítmény ami a számodra épült.

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.