Topstone Alloy

Bármerre is vezessen az utad a Topstone Alloy készen áll rá azzal, hogy a Topstone Carbon szellemiségét egy masszív, mindenre kész alumínium vázba illeszti. Akár a kevésbé járt utakat fedezed fel, akár a munkába ingázást gyorsítod fel, a tartós és megbízható Topstone Alloy-al kitolhatod a céljaidat. 

A gravel a kalandról szól

A gravel a kalandról szól, ezért a Topstone Alloy-t olyan megbízható képességekkel láttuk el, amelyet csak egy Topstone tud nyújtani. A teljesen megújult villa mindkét lábán három rögzítési pontot helyzetünk el, és rengeteg rögzítési pontot a vázon, amelyeken a hétvégi kirándulásoktól a nagy bikepacking túrákig szükséges felszerelésedet elhelyezheted.

 

Magabiztos irányítás

A nagyszerű kerékpár titka a geometriában rejlik. Úgy alakítottuk ki a kerékpáros ülés pozíciót, hogy elég egyenes legyen a kényelemhez és az irányításhoz a technikás terepen, ugyanakkor eléggé előre dőljön a gyors, koskormány hatékonyságához.

Töltsd fel

Csomagolj csak egy ebédre vagy csomagolj egy egész hétvégére, rögzítő szemekkel három kulacstartónak, rögzítőszemekkel a felső csövön és a villalábakon - valamint a stabil csomagtartó rögzítőszemekkel a Topstone Alloy készen áll a hosszú útra.

 

Legyen szélesebb

Ballonosabb, akár 45 mm széles külsőknek is elegendő hellyel, így biztosítva a kényelemet, a tapadást, hogy biztonságosan vághass neki az új kalandvágyó utaknak és útvonalaknak.

SmartSense kompatibilis

Több önbizalomra és tudatosságra vágysz bringázás közben? Használd a SmartSense-t, az integrált, intelligens világítás és hátsó radarrendszerünket. A Topstone SmartSense-kompatibilis, így a kerékpárodat néhány perc alatt felszerelheted a teljes rendszerrel. // Tudj meg többet a SmartSense-ről ide kattintva.

További információk

Elképesztően hatékony

Egyszerű, megbízható és pokolian szórakoztató - a Topstone Alloy egy olyan gravel bringa, amelyet a kalandvágyó - és értékorientált - kerékpárosok számára terveztek. Gurulj könnyedén és szabadon, vagy pakold fel egy hosszú útra, a Topstone-t kényelmes használata, magabiztos kezelhetősége és mindenre alkalmas képességei tökéletes társsá teszik bármilyen úton, bárhol.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A ballonos, 45 mm-es külsők számára biztosított szabad tér lehetővé teszi, hogy a durva terepen is tovább nyomulhass, és minden út során élvezd a nagyobb tapadást és kényelmet.

Technologie

Bringásokra hangolva – minden méretben

Bringásokra hangolva – minden méretben

Proportional Response geometria tervezésünk biztosítja, hogy minden vázméret optimálisan merev, rugalmas és kiegyensúlyozott legyen. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a kerékpáros méretétől függetlenül a kerékpár legjobb tulajdonságait élvezhesse.

Bringásokra hangolva – minden méretben

Dropper nyeregcső kompatibilis

Dropper nyeregcső kompatibilis

Az új Topstone Alloy kompatibilis a 27,2mm átmérőjű dropper nyeregcsövekkel. Ezt egy ilyen képeségű gravel kerékpáron természetesnek vesszük.

Dropper nyeregcső kompatibilis

Full karbon villa

Full karbon villa

Könnyű, kényelmes és precíz. A teljesen megújult karbon villa mindkét lábán három rögzítőszem található a pakolhatóság maximalizálása érdekében, valamint egy egyszerű rögzítési pont a sárvédők számára - így készen fogsz állni bármilyen kalandra bármilyen körülmények között.  

Full karbon villa
Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.