Synapse Neo

Kerékpározz bármilyen úton

Alapjában véve a Synapse egy díjnyertes országúti kerékpár, amelyet hosszú utak megtételére terveztek, de a Synapse Neo Allroad maximális teljesítményt nyújt aszfaltozott és burkolatlan utakon egyaránt. A könnyű karbon vázzal, az erős motorral és olyan extrákkal, mint a számtalan rögzítési pont és szélesebb külsők, készen áll a vidéki barangolásra.

Maximális stabilitás

A Synapse Neo Allroad strapabíró, így gond nélkül bringázhatsz vele bárhol. A csendes Bosch Performance Line SX motor feltűnésmentesen van beépítve a karbon vázba, és az olyan prémium alkatrészek, mint a Conceal kormányszár, a kiszélesedő kormány és a masszív hajtáslánc letisztult vonalakat, egyszerűséget és kényelmet nyújtanak.

Kalandozásra készen

Nem számít, hogy csomagos kerékpártúrát vagy egy epikus kalandozást tervezel, vagy akár rossz időben szeretnél tekerni. A Synapse Neo Allroad sárvédő, hátsó csomagtartó és még kitámasztó rögzítési ponttal is rendelkezik.

Kényelem kerékpározás közben

A karbonváz speciális zónákkal rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy enyhén rugózva elnyeljék a kisebb rezgéseket és ütéseket. Ez minden egyes bringázást a lehető legélvezetesebbé tesz. Az üléspozíció tökéletesen kiegyensúlyozott - elég egyenes a kényelemhez és a maximális kontrolhoz murvás terepen, ugyanakkor elég alacsony a hatékony gyors kerékpározáshoz.

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.