Cannondale Carbon kivitelezés

A márkáról / Technologies / Cannondale Carbon kivitelezés

Cannondale Carbon kivitelezés

Ahhoz, hogy a SuperSix EVO teljesítményét a modellek és az árszintek széles skáláján kínáljuk, a fejlett karbonszerkezet három különböző szintjét kínáljuk: Carbon, Hi-MOD és Series 0.

  • A Carbon 915 gramm körüli, gyönyörűen könnyű vázat biztosít egy olyan karbonréteggel, amely elsősorban közepes modulusú szálakból áll, néhány magasabb modulusú szál stratégiai elhelyezésével a merevség érdekében.

  • A Hi-MOD vázak több mint 100 grammot spórolnak a Carbon vázakhoz képest, mivel a több réteg közepes modulusú szálat kevesebb, sokkal merevebb, nagy modulusú szálakkal helyettesítjük. Az eredmény egy egyszerre könnyű és erős váz, ragyogóan karakteres érzéssel.

  • A Series 0 az új csúcsminőségű karbonszerkezetünk, amelyet a Lab71 álomgépeink számára tartunk fenn. A LAB71 SuperSix EVO Series 0 konstrukció egy speciális szénszálas és nanorezziós rétegezést használ, amely kivételes szilárdságot és merevséget eredményez, lehetővé téve mérnökeink számára, hogy kevesebb anyagból többet érjenek el. Ezzel vagyunk képesek egy ilyen aerodinamikus vázat mindössze 770 gramm súlyúvá tenni.

 

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.