További két új Scalpel modell mutatkozott be

A márkáról / Hírek / További két új Scalpel modell mutatkozott be
Bemutatjuk az új Scalpel Hi-Mod Ultimate és Scalpel Carbon LTD modelleket.

Két hete az új Scalpel felkavarta az összteleszkópos kerékpárok állóvízét. Összesen 11 modell került bevezetésre, de eddig csak 9 lett bemutatva. Most itt az ideje, hogy megmutassuk a termékcsalád ékköveit, a széria csúcsgépét a Scalpel Hi-Mod Ultimate-t és a Scalpel Carbon LTD-t.

DATA | //clanky/2020/novy_scalpel | ScalpelSi_Frame_1250.jpg

A SRAM a felelős

Kíváncsi, miért halasztották el a két modell bemutatását? A válasz egyszerű: megvártuk a SRAM újdonságainak leleplezését. A SRAM termékek amerikai gyártója tegnap 16 órakor mutatta be az Eagle család megújult XX1 Eagle, X01 Eagle és GX Eagle tagjait. Az új SRAM alkatrészek a kapcsolat a két új Scalpel modell későbbi bemutatójának.

Scalpel Carbon LTD

Az új Scalpel modell lime-fekete színű változata a széria egyik csúcsmodellje, amelynek alapvető építőeleme a BalisTec Carbon. A karbon megjelölés más alkatrészekre is érvényes, például a Truvative Stylo hajtókarra, a HollowGram 25 felnire, a Cannondale 1 Flat kormányra és nyeregszárra.

DATA | //clanky/2020/novy_scalpel | Scalpel_Crb_LTD_1250.jpg

Az új Scalpel Carbon LTD-t azonban az új, 12 fokozatú SRAM GX Eagle váltórendszer teszi naprakésszé. Az 520% ​-kal megnövelt áttételtartományának köszönhetően bármilyen terepen, bármilyen mászást le tud küzdeni vele.

Scalpel Hi-Mod Ultimate 

A Scalpel termékcsalád csúcsmodellje a Scalpel Hi-Mod Ultimate, akár egy ékszer. A megjelenése, a fényes fekete szín a ragyogó réz színű részekkel, senkit nem hagy hidegen.  

Ez a kivételes modell a lehető legmagasabb felszereltséggel büszkélkedhet. Ebben az esetben nem egyszerűen karbonról, hanem szuper-karbonról beszélünk, aminek nevét viseli a modell. A világ legmerevebb teleszkópos villája, a 100 mm-t mozgó Lefty Ocho Carbon, ami szintén karbonból készül. A csillapításban méltó társa a Fox Float DPS Factory EVOL, a megjelenéshez illesztett réz színben.

DATA | //clanky/2020/novy_scalpel | Scalpel_HM_Ultimate_1250.jpg

Az ENVE M525 Carbon csúcs karbon kerekek is tartalmaznak réz díszítést. A teljes gép ragyogását a tegnap bevezetett új, 12 sebességes, SRAM XX1 Eagle AXS elektromos váltó szett diszkrét rézszínű felületkezelése koronázza meg. Ez a kerékpár jogosan érdemli ki a csúcsmodell státuszt!

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.