Növekszik a Cannondale Factory Racing családja

A márkáról / Hírek / Növekszik a Cannondale Factory Racing családja
2020 emlékezetes szezonnak bizonyult a Cannondale Factory Racing versenyzői számára - beleértve a csapat két új arcát is.

Az első számú világbajnok Henrique Avancini-hoz és a veterán csapattárs, Manuel Fumic-hoz két új név csatlakozik, a dán, korábbi junior XC és CX világbajnok, Simon Andreassen, valamint a dél-afrikai, volt U23 és ebike világbajnok, Alan Hatherly. Mindkét versenyző kiemelkedő eredményt ért el az elmúlt szezonban, hiszen Simon megnyerte első Elite XCO világbajnokságát, Alan pedig megszerezte első dobogós helyezését az Elite XCO világbajnokságon.

DATA | //clanky/2021/novi_jezdci_cfr21 | Alan_and_Simon_SA.jpg

Most, egy kéthetes közös edzőtábor után, az egész CFR csapat, szilárd alapokon és összekovácsolódva, alig várja a 2021-es versenyzési lehetőségeket!

Mi Henrique Avancini véleménye az új csapattársakról?

„Nagyon jó látni a fiatal srácokat, akik nagyon tehetségesek, és hajlandóak keményen dolgozni a céljaik érdekében. Tehetségükkel és a Cannondale Factory Racing munkamódszerével meglesznek az eszközök ahhoz, hogy sportágunk fontos és jelentős sportolóivá váljanak. A CFR remek munkamódszert dolgozott ki, és úgy gondolom ez a legjobb környezetet biztosítja Alan és Simon fejlődéséhez. Mindketten tudják mi kell a győzelemhez. Mindketten megmutatták, milyen gyorsak tudnak lenni. Most arról van szó, hogy megtanulják, hogyan lehet következetes és szilárd karriert építeni. Frissességet adnak a csapatnak, és biztos vagyok benne, hogy olyan szakemberekké válnak, akik tudják, mit jelent ez a munka. Jól néz ki a CFR jövőképe.”

És mit gondolnak az újoncok?

Alan Hatherly

„Egy igazi valóra vált álom, hogy a következő szezonban a Cannondale színeiben versenyezhetek. A lehetőség, hogy ilyen erős csapattagok mellett mehetek, minden várakozásomat felülmúlja! Alig várom a szezon kezdetét, hogy az új géppel versenyezhessek, nagy célokkal a 2021-es szezonra. Bízom benne, hogy magasabb szintre lépek és új dolgokat tanulok, ami szintén nagyon izgalmas."

DATA | //clanky/2021/novi_jezdci_cfr21 | Alan_SA.jpg

Simon Andreassen

„Nagyon izgalmas és nagy megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a Cannondale Factory Racing csapatához. Ez volt az egyik forgatókönyv, de a valóság teljesen felülmúlja az elvárásaimat. Ez teljesen új tapasztalat számomra - főleg az első edzőtábor után, ahol láttam, hogy a csapat milyen profi módon működik, és ez ugyanakkor mennyire szórakoztató lehet számunkra."

DATA | //clanky/2021/novi_jezdci_cfr21 | Simon_SA.jpg

Egyébként Simon január 9-én, szombaton, indul első versenyén a Cannondale versenyzőjeként, a dán nemzeti cyclocross bajnokságon. Ez izgalmas alkalom a Cannondale színekben debütáláshoz!

DATA | //clanky/2021/novi_jezdci_cfr21 | Alan_and_Simon.jpg

Kövesd a csapat életét az Instagram oldalán, vagy nézd meg közvetlenül a versenyzők oldalát.

FotóJean Pierre Jacobs

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.