Elisa Balsamo az új világbajnok!

A márkáról / Hírek / Elisa Balsamo az új világbajnok!
A sokoldalú olasz országúti és pályakerékpáros Elisa Balsamo, aki a Valcar - Travel & Service színeiben versenyez, 23 évesen világbajnok lett. A belgiumi Leuvenben rendezett világbajnokság utolsó fordulójában, szombaton elszántan indított támadást speciális élénksárga SuperSix EVO-val, és ezzel aranyérmet nyert.

DATA | //clanky/2021/elisa_balsamo | Worlds_IG_stories_2_1.jpg

Ez a győzelem egy újabb fontos mérföldkő nemcsak a Cannondale számára, hanem a női peloton általános fejlődése szempontjából is. Elisa, olasz csapattársa jelentős segítségével, meg tudta akadályozni a holland csapat dominanciáját, akik fogcsikorgatva küzdöttek a zsinórban ötödik bajnoki címért.

"Nem találok szavakat! Nem találok szavakat ennek az érzésnek a leírására. Ez hihetetlen" - kommentálta diadalát Elisa a célba érkezés után. "Egy álom vált valóra ebben a szezonban. Soha nem nyertem volna meg a szivárványos trikót egy ilyen nagyszerű csapat támogatása nélkül."

DATA | //clanky/2021/elisa_balsamo | Elisa_Balsamo_Champ_1.jpg

Az egész Valcar – Travel & Service csapat ezen a héten Franciaországba utazik, ahol egy újabb történelmi pillanat vár rájuk - az első Női Paris-Roubaix Femmes. A verseny még szebb lesz Elisa Balsamo számára azzal, hogy a világbajnok szivárványszínű mezében indulhat.

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.