EF - új arcok, bevált felszerelés

A márkáról / Hírek / EF - új arcok, bevált felszerelés
Education First Pro Cycling megkezdte a versenyszezont.

Vasárnap fellebbent a függöny az ausztrál Tour Down Under versenyen, az EF Pro Cycling csapata új arcokkal indult az 1,7 km hosszú pályán Adelaide központjában. 2020-ra a csapatportfolióban 17 nemzetet 30 versenyző képvisel.

DATA | /clanky/2020 | EF_jersey_1250.jpg

A tavaly nagyon sikeres, 23 éves, amerikai Nielson Powless és a norvég Kristoffer Halvorsen, valamint a belga Jens Keukeleir és a német Jonas Rutsch hozott vérfrissítést és erősítést a csapatba. Ismerjük meg Őket közelebbről.

DATA | /clanky/2020 | EF_nove_tvare_hlavni_1250px.jpg

Nielson Powless a Lotto-Jumbo csapatból érkezett, ahol részese volt Primož Roglič tavalyi spanyolországi Vuelta győzelmének. Sikerei között van dobogós helyezés a Tour of Poland versenyen és az amerikai bajnokságon is. Neilson sportképességei a génjeibe vannak kódolva. Édesanyja maratont futott az 1992-s olimpián, apja többször teljesítette az Ironman-t. 

Kristoffer Halvorsen, a volt U23 világbajnok, az Ineosból érkezett az EF-hez. Kristofer ígéretes sprinter. Célja annyi szakaszt megnyerni, amit csak újoncként tud, és a csapat tapasztaltabb versenyzőit is segíteni ebben. 

Jens Keukeleire belga klasszicista, aki szó szerint a kockákon nőtt fel. Ezután az első ausztrál WorlTour csapatnál sprinterként szerzett tapasztalatokat. Első Grand Tour durrantása egy szakasz győzelem volt a 2016-s Vuelta-n.

Jonas Rutsch teljesen újonc a profi pelotonban, de tulajdonságai meggyőzőek. Tavalyi eredményei között szerepel a 23 év alatti versenyzőknek tartott belga egynapos futam, a Kattekoers megnyerése és az U23 kategória ötödik helye a Flandria Tour (Ronde van Vlaanderen) versenyen. 

Az EF csapat legfontosabb felszerelése a tavaly újratervezett Cannondale SuperSix EVO, és a Cannondale SystemSix Hi-MOD időfutam váz, amely elnyerte az UCI által engedélyezett „Világ leggyorsabb országúti kerékpárja” díjat.

DATA | /clanky/2020 | EF_bike_1250.jpg

Jelentős változás az előző évhez képest színesebb váz, ragyogó újjászületés a rózsaszín és a sötétkék csíkos design. Ebben az évben a csapat a Shimano Dure-Ace Di2 elektromos váltószettel teker, amelyet a Cannondale Hollowgram SiSL2 hajtómű egészít ki, Power2Max wattmérővel. 

Az Education First Pro Cycling csapat tevékenységét, eredményeit a FB oldalukon vagy az Instagram-n követheted figyelemmel.”

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.