Az új Cannondale SuperSix EVO Neo – egy repülésre épített e-országúti kerékpár

A márkáról / Hírek / Az új Cannondale SuperSix EVO Neo – egy repülésre épített e-országúti kerékpár
A legkönnyebb országúti kerékpár, amikor akarod rásegítéssel

A Cannondale ma mutatta be az új SuperSix EVO Neo-t – az időtálló országúti versenygép, a SuperSix EVO elektromos rásegítésű verzióját. A SuperSix EVO Neo megtartja az eredeti könnyűségét, kezelhetőségét és a kerékpározás élményét, egy diszkrét rásegítéssel megfejelve, ami megszelídíti a hegyeket és a szembeszelet.

DATA | //clanky/2019/SSix-Evo-neo | C20_SuperSixNeo_Bar_2407_low-res.jpg

Hagyományos testvére, a SuperSix EVO, a leggyorsabb kissúlyú kerékpár. Az elektromos Neo változat előnyei ugyanazon aerodinamikai eredményekből származnak. "Tudjuk, hogy a légellenállás csökkentése óriási hatással van a kerékpározás sebességére és teljesítményére" - mondja Nathan Barry, a Cannondale tervezőmérnöke. „Ez érvényes az e-országúti kerékpárokra is; a csökkentett légellenállás megkönnyíti a gyorsabb haladást, különösen akkor, ha a kerékpárosok túllépik a rásegítés határát.” Az egész vázon erősen csonkolt szárny keresztmetszetű csőprofilokat használnak, amelyek akár 30% -kal kisebb légellenállást eredményeznek, mint a hasonló méretű, kerek csőprofilok. Az olyan alkatrészek, mint a karcsú SAVE SystemBar kormány, a KNØT kormányszár és a 27 KNØT nyeregcső, segítik a légellenállás csökkenését és a sebesség növekedését.

Ez az e-országúti könnyű. A Cannondale szabadalmaztatott BallisTec karbon szálszerkezetét párosította a Mahle ebikemotion X35 világszínvonalú és könnyű rásegítés rendszerével. A SuperSix EVO Neo 1 modell mindössze 11,3 kg (L méretben), olyan érzékeny, erőteljes és lendületes kerékpározást biztosítva, hogy könnyű elfelejteni: a SuperSix EVO Neo egy e-országúti, mindaddig, amíg hegynek felfelé be nem kapcsol a rásegítés.

DATA | //clanky/2019/SSix-Evo-neo | C20_SuperSixNeo_Bar_2407_low-res.jpg

Az ebikemotion rásegítő rendszer egy könnyű, 250w-s hátsó kerékagymotorból és a vázba rejtett 250Wh akkumulátorból áll, amely három szintű „pont megfelelő” támogatást kínál 20 mph (USA) vagy 25 km/h (EU) sebességhatárig amikor szükség van rá, és láthatatlan, amikor nincs. A felső csőbe integrált vezérlő gomb lehetővé teszi a kerékpárosnak, hogy kiválassza a rásegítés szintjét és ellenőrizze az akkumulátor töltöttségét menet közben, miközben tökéletesen beleolvad a vázba, és nem kuszálja össze a kormány kinézetét.

A SuperSix EVO Neo új módot kínál a kerékpáros és a kerékpár kapcsolatához és a kerékpározás élményéhez. A Cannondale-hez kapcsolódó technológia zökkenőmentesen párosítja az integrált kerékérzékelőt a Cannondale App-el, hogy hiper-pontos sebesség-, útvonal- és távolságadatokkal, válogatott technikai információkkal szolgáljon a kerékpárral kapcsolatban, részletes szervizemlékeztetőket és még sok más információt küldjön az okostelefonjukon keresztül.

A SuperSix EVO Neo szériában három tárcsafékes modell található, S, M és L méretben. A vadonatúj SuperSix EVO Neo kerékpárral kapcsolatos további információkért látogasson el a termékoldalra.

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.