Az EF Pro Cycling csapata egy tökéletes hetet hozott a Tour Colombia-n

A márkáról / Hírek / Az EF Pro Cycling csapata egy tökéletes hetet hozott a Tour Colombia-n
Az EF csapat komoly sikert ért el a Tour Columbia-n.

Az elmúlt héten az Education First Pro Cycling a Tour Columbia három szakaszát és a legjobb csapat díját is megnyerte. Sergio Higuita hozta el az összetett győzelmet és a legjobb fiatal versenyzőnek járó kitüntetés. Rigoberto Urán a tavalyi sérülés után diadalmasan tért vissza a versenyzéshez. Ráadásul a csapat az összes dobogós helyet elfoglalta az összetett rangsorban!

DATA | //clanky/2020/ef_colombia_win | EF_team_podium_pose_hlavni.jpg

"Tavaly egy másik csapatért versenyeztem Európában, de arról álmodoztam, hogy egy nap a hazai közönség előtt versenyezhetek. Tavaly csak álom volt, hogy egy nap megnyerem ezt a versenyt. Most ez egy hihetetlen érzés, kalapot emelek a csapat héten végzett kemény munkája előtt.” - mondta el Sergio Higuita.

DATA | //clanky/2020/ef_colombia_win | EF_Higuita_selfie_hlavni.jpg

És mindez egy olyan országban történt, amely úgy áll bármilyen kerékpáros versenyhez, mintha egy Tour de France szakasz lenne, meleg lelkesedéssel fogadva minden nemzetközi csapatot.

“Csodálatos hét volt. Fenomenális volt a kialakult verseny és a csapat folyamatos működése. - mondta Dani Martínez, az utolsó szakasz győztese. - Nem tudok eléggé köszönetet mondani Rigo-nak, Tejay-nek és Lawson-nak. Nagyon jó ez a szezon kezdet, annál is inkább, mert a hazámban történt.” - tette hozzá Dani.

DATA | //clanky/2020/ef_colombia_win | EF_Higuita_hlavni.jpg

Az összetettben Martínez a második, ecuadori Jonathan Klever Caicedo pedig a harmadik lett. Az ünnepléshez hozzáadódik a csapat időfutam győzelme, ami előkészítette az utat az összetett győzelemhez.  A egész csapat együtt örült a versenyzőkkel a spanyolországi Girona-ban tartott közös edzőtáborban.

DATA | //clanky/2020/ef_colombia_win | EF_Higuita_and_fans_hlavni.jpg

„Ami ma láttuk, hihetetlen volt. Hihetetlen csapatmunka, a versenyzők hihetetlen erőfeszítése. Nagyon örülök, hogy Dani megnyerte a befutót és Sergio az összetett győzelmének.” - válaszolt a csapat sikerére Jonathan Vaughters EF vezérigazgatója a csapat edzőtáborából. "Ösztönös és nagyon lenyűgöző versenyt láttunk ezen a héten Kolumbiában."

DATA | //clanky/2020/ef_colombia_win | EF_fans_hlavni.jpg

Rigo, gyerünk. Paipától a világig!

„Három kolumbiai tag van a csapatunkban, akiknek büszkének kell lenniük arra, hogy a hazai közönség előtt versenyeztek. Meglepő, hogy mekkora éljenzést kaptam én is. - mondta Tejay van Garderen. - Nem vagyok kolumbiai, de olyan szenvedélyesek a kerékpározás iránt, hogy mindenki, aki ott versenyez, nagy ösztönzést fog kapni."

A csapatról többet megtudhat a csapat weboldalán és a FB profilján.

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.