A SuperSix EVO-é a „Road Bike Of 2020” cím!

A márkáról / Hírek / A SuperSix EVO-é a „Road Bike Of 2020” cím!
A SuperSix EVO kapta meg a „Bike of the Year” címet.

Ha nyerünk, viszünk mindent!

A héten a Cycling Plus és a BikeRadar kerékpáros portálok együttműködve közzétették a ”The Year Awards” tesztek végleges eredményeit, és ismét abszolút győzelmet értünk el!

DATA | //clanky/2020/boty_supersix | BOTY_supersix_evo.png

Mit írnak a SuperSix EVO-ról?

A Cycling Plus fontos és egyhangú döntést hozott : "A Cannondale SuperSix EVO Carbon Disc Ultegra valóban megérdemli a győzelmet, mert ez egy olyan kerékpár, amely több, mint az részeinek összessége."

„Ha új kerékpárban gondolkodsz, akkor kedvezz magadnak, és nézd meg a legújabb EVO-t. Ez a kerékpár kijelöli a szintet, csakúgy, mint ahogy elődje is az elmúlt évtized országúti kerékpárjainak meghatározott példája lett " - mondják a Cycling Plus magazin szerkesztői az idei győztesről.

A Cycling Plus a 2020 legjobb országúti kerékpárja díjat a következő szavakkal indokolja: „Egy telivér versenygép, amely kiváló teljesítményt nyújt, elfogadható áron. Az EVO jobb teljesítményt nyújt, mint a piacon lévő magasabb árú kerékpárok."

DATA | //clanky/2020/boty_supersix | can_supersix_evo.jpg

Egyre népszerűbb

A „The Year Award” díj mellett a SuperSix EVO-t a Superbike Guide egyik legnépszerűbb modellnek tartja: „Ha pénztárcád lehetővé teszi, akkor szerezd be ennek a kiváló országúti modellnek a legújabb verzióját. Nem fogsz hibázni.”

Nagy potenciált lát a SuperSix EVO-ban a BikeRadar is. „Az út egyenetlensége ellenére nagy sebességgel haladtam, mert megengedhetem magamnak az EVO teljesítményét kihasználva. Legyen szó az aero előnyeiről mászáskor, a jobb erőátvitelről vagy kényelemről, csak azt mondhatom, hogy ez az új EVO első osztályú, amelyet remélem sokan megtapasztalnak a következő években."

DATA | //clanky/2020/boty_supersix | Reviews.jpg

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.