A Cannondale bemutatta az új Scalpel-t – Itt az Új Vágóél

A márkáról / Hírek / A Cannondale bemutatta az új Scalpel-t – Itt az Új Vágóél
Az XC teljesítmény következő szintje, a teljesen megújult Scalpel felülír mindent, amit ismer.

DATA | //clanky/2020/novy_scalpel | Scalpel_HM_1_1250.jpg

Készít! Figyelem! Rajt!

Hölgyeim és uraim, bemutatjuk a legendás Sclapel legújabb evolúciós szintjét.

Amikor az úttörő felfüggesztés, az agresszív geometria és a pille súly találkozik a páratlan tapadással, a hihetetlen hatékonysággal és a megingathatatlan kontrollal, olyan fegyvert alkot, amivel a bringások teljes sebességgel tekerhetnek a hegy minden részén. A teljesen megújult Scalpel a megfelelő társ egy világkupa szintű XC MTB verseny teljesítményéhez és sokoldalúan szórakoztató trail-rakéta képességeivel.

DATA | //clanky/2020/novy_scalpel | Scalpel_Beauty_OnBlack_1250.jpg

FlexPivot & Proportional Response

Az új Scalpel a piac egyik legkönnyebb összteleszkópos MTB kerékpárja, de ez még messze nem a legjobb tulajdonsága. A Scalpel hihetetlen teljesítményének kulcsa a Cannondale új, négy részből álló FlexPivot felfüggesztése. A szabadalmaztatott, rugalmas és erős karbon zónák ugyanúgy működnek, mint egy Horst-Link csap, csavarok és csapágyak súlya vagy rugalmassága nélkül. Lehetővé teszi méretenként a kerékpár felfüggesztésének személyre szabását, a Cannondale Proportional Response technológiával. Míg mások a teljesítmény javítása érdekében feláldozzák a súlycsökkentést, a FlexPivot felfüggesztés mindkettőt egyszerre nyújtja - rendkívül könnyű, hihetetlen tapadást, gyorsulást és kiemelkedő kezelhetőséget biztosítva a kerékpárosnak.

DATA | //clanky/2020/novy_scalpel | FlexPivot_1250.jpg

Cannondale OutFront Geometria

Az új Scalpel váz, a rugóstaggal együtt, alig több, mint 1900 gramm, így egyike a valaha készült legkönnyebb összeteleszkópos MTB vázaknak. A Cannondale Ai aszimmetrikus hajtáslánca elegendő helyet biztosít a ballonos, 2,25”-es külsők számára is, miközben megtartja a rövid láncvillát a szükséges tapadás és az agilitás érdekében. A Scalpel progresszív geometriája még tovább fejlődött - a fejcső-szög 1,5°-kal kisebb, míg egy fokkal meredekebb az üléscső-szög a jelenlegi kerékpárhoz képest. Ez a Lefty egyedülálló kialakításával kombinálva alkotja a Cannondale OutFront geometria legújabb verzióját, amely nagyobb stabilitást és magabiztosságot nyújt, akkor is, amikor a dolgok eldurvulnak, miközben megőrzi a gyors XC kormányzást.

DATA | //clanky/2020/novy_scalpel | ScalpelSi_Frame_1250.jpg

Cannondale Scalpel SE

A Scalpel SE a maraton versenyzők és gyors trail-lovagok csúcsgépe. Kihasználja a Scalpel trail képességeit, az első-hátsó 100 mm-s rugóutat elöl-hátul 120 mm-re növelve, még kisebb fejcső-szöggel. A nagyobb 29” külsők és a dropper nyeregszár kombinációja hihetetlen sebességet és mindenre kiterjedő kontrollt biztosít. Ez egy tökéletes gép azoknak a versenyzőknek, akik inkább egy szuperkönnyű trail bringát részesítenek előnyben.

DATA | //clanky/2020/novy_scalpel | ShockPivot_1250.jpg

Cannondale StashKit

Míg a felfüggesztés a Scalpel történetének főhőse, a kerékpárok megkapják a Cannondale új STASH szettjét is. Az alsócsőbe épített, kulacstartó alatt fekvő STASH szett mindent tartalmaz, ami az útszéli gyorsjavításhoz szükséges lehet, beleértve a Fabric 8-az-egyben mini szerszámot, Dynaplug tubless külsőjavító szettet és CO2 pumpát.

DATA | //clanky/2020/novy_scalpel | StashKit_1250.jpg

Az új Scalpel-ből 8 modell kapható, beleértve a Scalpel SE-t, valamint a Womens Scalpel Carbon 2-t és a Womens Scalpel Carbon SE-t. A Scalpel XS, S, M, L, XL, a női modellek pedig S, M, L méretben elérhetőek.

Kövesse a Cannondale-t az Instagram, Facebook, Twitter és YouTube oldalán is.

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.