A Cannondale bemutatta a vadonatúj összteleszkópos és elektromos Topstone-t

A márkáról / Hírek / A Cannondale bemutatta a vadonatúj összteleszkópos és elektromos Topstone-t
Az új, díjnyertes, kifejezetten gravelre tervezett, Lefty teleszkópos villával és Bosch rásegítéssel, Topstone Carbon gravel kerékpárok terepen még jobb képességeket, országúton még nagyobb kényelemet nyújtanak, mint valaha.

Három új gravel kerékpárt szeretnénk bemutatni a nagyvilágnak - a Topstone Carbon Lefty-t, a Topstone Neo Carbon-t és a Topstone Neo Carbon Lefty-t.

DATA | //clanky/2020/novy_topstone | Topstone_21_lifestyle.jpg

A Topstone Carbon Lefty átveszi a legendás Cannondale Slate szórakoztató, kategóriákon átívelő, lendületes szellemét és egy teljesen más szintre emeli azt az új, gravelre tervezett Lefty Oliver villával, míg a Topstone Neo Carbon és a Topstone Neo Carbon Lefty olyan modellek, ahol az e-bike és a gravel kerékpár ötvözete a legtökéletesebb különböző kerékpáros terepeken és maximális szórakozást kínál bárhol.

Cannondale Topstone Carbon Lefty

A Topstone Carbon Lefty összehasonlíthatatlanul nagy teljesítményű gravel kerékpár. A Cannondale a gravel kerékpár új szintjét hozta létre azzal, hogy a korszakalkotó KingPin hátsó felfüggesztési rendszerét kiegészítette az új gravel-specifikus Lefty Oliver villával és ballonos 650b kerekekkel; olyan kerékpárt alkotva, ami lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy erősebben és kényelmesebben nyomják, mint valaha.

DATA | //clanky/2020/novy_topstone | Topstone_21_Lefty.jpg

Cannondale Lefty Oliver

A Cannondale Lefty Oliver egy szuper könnyű, szimplavállas, egylábú teleszkópos villa, amelyet kifejezetten gravel kerékpározáshoz építettek, 30 mm-es rugóúttal, ami ugyanolyan belső tűcsapágyas, mint a termetesebb XC verseny unokatestvére, a Lefty Ocho, páratlanul finom mozgást és irányíthatóságot biztosítva bármilyen terhelésnél. A Lefty Oliver új légkamrája úgy lett megtervezve, hogy minimalizálja a pedálozás közbeni berugózást vagy fékezéskor a túlzott „merülést”, szuperhatékony és egyenletes csillapítás-érzet érdekében, országúton vagy terepen egyaránt.

DATA | //clanky/2020/novy_topstone | Topstone_21_Lefty_Oliver.jpg

A maximális hatékonyság érdekében egyszerűen kezelhető lockout-tal és túlnyomás elvezető rendszerrel rendelkezik, ami még zárt állapotban is képes elnyelni az ütéseket, hogy a kerékpáros mindig megtarthassa a kontrollt. És a könnyebb használat érdekében a Lefty Oliver az új, szerszám nélküli, StopLock féknyereg rögzítési rendszert használja, amit flat mount féknyereghez terveztek, lehetővé téve az első kerék gyors és egyszerű eltávolítását.

Cannondale Topstone NEO Carbon

És Cannondale nem állt meg itt. Arra gondolva, hogy a nagyobb teljesítmény mindig szórakoztatóbb, bemutatták a Topstone Carbon Bosch-motoros e-bike verzióit, a Topstone Neo Carbon-t és a Topstone Neo Carbon Lefty-t. Ezek a kerékpárok a Topstone Carbon gravel kerékpárok minden tulajdonságát birtokolják és megkapták a piacvezető Bosch e-bike rásegítőrendszereit, nagy teljesítményű, bárhol használható, szinte mindere alkalmas kalandgépeket létrehozva, amelyek rendkívüli kerékpározási tulajdonságokkal rendelkeznek és akár 127 km-s hatótávolságot is biztosítanak.

DATA | //clanky/2020/novy_topstone | Topstone_Neo_Carbon.jpg

A Topstone Neo Carbon két felszereltséggel kapható - egy 700c kerékméretű változat, merev karbon villával és egy 650b kerékméretű változat, az új Lefty Oliver-l. A Topstone Neo Carbon (700c) a hatékonyság, a sebesség és a kényelem tökéletes keverékét kínálja az aszfaltutaktól az egyenetlen mellékutakig. A 700c kerék és a merev karbon villa a Topstone Neo Carbon használói számára lendületes, mégis stabil érzetet biztosít, mind országúton, mind terepen.

Cannondale Topstone NEO Carbon Lefty

A Topstone Neo Carbon Lefty (650b) jellemzői az első Lefty Oliver teleszkópos villa, hátul a KingPin felfüggesztés, valamint a tapadást és irányíthatóságot garantáló 650x42c külsők. Lehetővé teszi, hogy a gyakorlottabb kerékpárosok messzebbre jussanak a még járatlan ösvényeken, mint bármely más gravel kerékpárral, ugyanakkor mindenkinek biztosítja a lehető legkényelmesebb és magabiztosabb kerékpározást a megszokott terepen. A Bosch e-bike rendszerek teljesítménye és választéka révén ezek a gépek olyan egyedülálló kerékpározási élményt nyújtanak, amely újradefiniálja a gravel-szórakozást.

DATA | //clanky/2020/novy_topstone | Topstone_21_neo_carbon.jpg

Az új Topstone Carbon Lefty családban négy modell elérhető, közülük egy kifejezetten női modell. Az unisex modellek XS, S, M, L és XL, a speciális női modell pedig XS, S és M méretben kapható. A Topstone Neo Carbon család két 650b Lefty Oliver modellt, valamint két 700c modellt tartalmaz, mindkét változat S, M, L és XL méretben kapható.

A vadonatúj Topstone-ról további információt a termékoldalon talál.

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.