Quick

Quick - gyors, amennyire csak akarod

Az új Quick a mindenesünk - egy gyors, sokoldalú és szórakoztató kerékpár, ezek teszik vonzóvá a bringások széles körében. Tökéletes edzéshez, városi barangoláshoz, vagy kisebb-nagyobb kiránduláshoz.

FELHASZNÁLÓI ELŐNYÖK

» Élvezd a könnyedséget

A Quick kerékpárok a legkönnyebbek a kategóriájukban, így könnyebb tekerni, könnyebb felemelni és könnyebb megszeretni őket. A 2020-ra az összes Quick új, könnyebb, finomított SAVE mikro-felfüggesztési funkciókkal, egyszerűen használható StraightShot belső kábelvezetéssel és elegáns új megjelenéssel frissített vázat kapott.

» Összekapcsolódva

A legtöbb Quick modell egy teljesen új kapcsolódási módszert kínál a felhasználóknak a bringás élmények megtapasztalásához. Egy, a kerékre integrált érzékelő csatlakozik egy teljesen új, ingyenes Cannondale App alkalmazáshoz, és nyomon követi az aktivitást (például a sebességet, a távolságot és az elégetett kalóriát), regisztrálja a kerékpárt, szerviz emlékeztetőket küld és még rengeteg egyéb funkciót tartalmaz.

» Kényelem és alkalmasság

Ütés elnyelő SAVE mikro-felfüggesztés, kényelmes markolatok és új nyomáscsökkentő nyergek a kényelem szolgálatában. 360°-s fényvisszaverő elemek a láthatóság érdekében. Csomagtartó és sárvédő rögzítési pontok a sokoldalúság érdekében.

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.