Synapse Alloy

Újratervezett országúti kerékpár
Indulj el kényelmesen, gyorsan és magabiztosan. Bárhová is vezet az utad, a legkényelmesebb Synapse kerékpárunkra mindig számíthatsz. Ez egy sokoldalú, mindenre kész országúti modell.

Sima menet

Az alu vázas Synapse-t a kényelem érdekében tervezték. A vázcsöveket maximális pontossággal alakították ki és merevítették, hogy segítsenek elnyelni az út egyenetlenségeit anélkül, hogy ez negatívan befolyásolná a váz súlyát vagy a kerékpár kezelhetőségét.

Kényelemes

Az alu vázas Synapse kiegyensúlyozottan és kecsesen mozog. Kényelmes ülőpozíciót kínál, stabil kormányzást és csodálatos reakciót pedálozáskor az alu váz felépítésének köszönhetően. Mindezek együttesen egy olyan kerékpárt eredményeznek, amelyből minden nap többet hozhatsz ki.

Sokoldalú

A kényelem mellett a Synapse nagyon sokoldalú. Kiegyensúlyozott geometria, rengeteg felszerelés/ vagy kulacstartó rögzítőszem, és szabad tér a kényelmes és gördülékeny 32 mm-es külsőhöz. A Synapse készen áll arra, hogy bármilyen úton ragyogóan teljesítsen.

Felkészült

Ne hagyd otthon a kisebb, alapvető cuccaidat. Egyes Synapse modellekhez tartozik egy felső csőre rögzíthető táska, amely menet közben is könnyen elérhető. Hasznos lesz zselék, szerszámok, térképek vagy bármi egyéb tárolására, amikor nagyon sokáig akarsz úton lenni.

SmartSense

Magabiztos irányítás, nagyobb láthatóság és
tudatosabbá tesz, hogy jobban érzékeld mi
van körülötted.
Az új SmartSense rendszerünk utat nyit egy
magasabb szintű kerékpározási élmény felé.

Több infó

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.