Scalpel

Az új Cannondale Scalpel megérkezett!

Kapaszkodj erősen

Izgalmas az új Scalpel-el bringázni. Amikor a legfejlettebb felfüggesztés-tervezést, a legmodernebb geometriát és a hihetetlenül alacsony versenykerékpár súlyt agresszív XC alkatrészekkel kombinálod, a Scalpel segít extra sebességet találni az ösvény bármely részén. Ott gyorsul fel, ahol mások megtorpannak. Nagyszerű tapadással rendelkezik ott, ahol mások megcsúsznak. És ott előz, ahol mások fékeznek. A Scalpel az XC egy teljesen új korszakába vezet. Kapd el a jegyedet, csatold be az öved és légy készen.

Továbbfejlesztett felfüggesztés

Nem csak több rugóút. Több, jobb rugóút. A varázslatos FlexPivot felfüggesztési rendszerünknek és a Proportional Response felfüggesztési kinematikának köszönhetően a Scalpel 120 mm-es rugóútja hihetetlen tapadást, magabiztosabb irányítást és pokolian jó szórakozást biztosít. Mindazzal a hatékonysággal és funkcionalitással, amit egy olyan kerékpártól elvárhatsz, amely Világkupákat nyer.

Csodálod? Ez teljesen rendben van

Nincs még egy olyan kinézetű villa, mint a Lefty. És nincs még egy villa, amely úgy működne, mint a Lefty. Ennek eredményeképpen az elmúlt 20 évben számtalan dobogós helyezést értek el azok a versenyzők, akik ezzel a villával versenyeztek. A felülmúlhatatlan merevség, sima mozgás és a rugózási aktívitás azt eredményezi, hogy bár nagyon vadul néz ki, a Lefty szükség esetén az élvonalba visz, még akkor is, ha vadul néz ki.

A gyorsaság szépsége

Ez nem a marketing hókuszpókusza. A Scalpel minden egyes része elsősorban a csúcsfunkciónak van alárendelve - a felfüggesztés kinematikája, súlya, merevsége és kezelhetősége. A funkciók határozzák meg a kerékpár viselkedését, nem pedig fordítva. És ami a legfontosabb, egy gyors kerékpár jól is néz ki!

Az ördög a részletekben lakozik

A kerékpár sebessége a geometriával kezdődik. És a Scalpel ebben kiválóan teljesít. A laza, 66,6°-os fejcsőszög és az egyes méretekre szabott vázgeometria pontosan egyensúlyban tartja a kerékpárost a kerekek között. Az eredmény? Több erő és tapadás a felfeléken, nagyobb kontroll a kanyarokban, és a magabiztosság teljesen új dimenziója a gyors szakaszokon.

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.