Habit

A Habit VISSZATÉRT!
Ez a valóság. A legkelendőbb, legjobban értékelt trail modellünk visszatért, és minden eddiginél jobb lett. Sőt, mondhatni, kétszer olyan jó, mert a Habit mostantól két nagyszerű változatban elérhető el - Habit és Habit LT.

Az egyik azoknak a bringásoknak szól, akik a Habit könnyebb, gyorsabb változatát keresik, a másik pedig azoknak, akik a Habit LT-vel a trailezés durvább, vadabb változatát élvezik.

 

Mindkettő egy gyönyörűen újratervezett vázra épül, full karbon vagy full alu kivitelben, korszerűsített, méret-specifikus geometriával és felfüggesztési kinematikával, valamint masszív, letisztult jellemzőkkel, amelyekkel könnyű együtt élni, könnyű megszeretni.

Nem számít melyiket választod, a Habit mindent megad, amire szükséged van az ösvényeken egy remek időtöltés során.

 

 

Trail bringázásra hangolt geometria
Az új Habit kitűzi a trail geometria irányát egy megújult, alacsonyabb-lazább-hosszabb kialakítással. Az enyhe 65,5 fokos fejszög, a sokkal meredekebb, 77,5 fokos ülésszög, körülbelül 2 cm-el nagyobb elérés (reach) és rövidebb ülőcső a hosszabb dropper használata és az alacsonyabb átlépés érdekében.

A Habit LT ugyanazt a vázat használja, de a hosszabb rugóút miatt kissé enyhébb, 64,7 fokos a fejszög és 77 fokos az ülésszög. Tökéletes a vadabb stílushoz. (Megjegyzés - mindkét kerékpárnak ugyanaz a hátsó rugóstag szemtávolsága csak a rugóutak eltérőek).

 

 

Proportional Response felfüggesztés és geometria
A Proportional Response a teljes értékű, méretspecifikus tervezési filozófiánk; az N-edik fokú megszállottságunk annak érdekében, hogy a kerékpárosok a teljes méretspektrumban a számukra optimalizált menetérzetet és teljesítményt kapják.

A Proportional Response felfüggesztés esetében a kinematikát vázméret szerint variáljuk a kerékpárosok átlagos súlypontja alapján, így minden bringás ugyanolyan kiegyensúlyozott eredményt kap a fékezés, a pedálozás és az ütéselnyelés terén.

 

A Proportional Response geometria esetében minden egyes eleme vázméret-specifikus, egészen a láncvilla hosszáig, így ahogy az elérés (reach), az ejtés (stack) és a középcsapágy-első agy méretei nőnek az egyes vázméretekkel, úgy nő a középcsapágy-hátsó agy távolság is, annak érdekében, hogy a kerékpáros a kerekek között középen maradjon, ami páratlan tapadást és irányíthatóságot eredményez.

Az eredmény olyan Habit és a Habit LT amely mintha személyre szabottan Neked készült volna, függetlenül attól, hogy ki is vagy. Az új karbon modellek teljes Proportional Response technológiát kapnak, egyedi geometriákkal és felfüggesztéssel minden méretben. Az új alu modellek megosztott megoldást kapnak, 3 kinematika létezik. Az XS nyilvánvalóan saját, egyedit kap, mivel 27,5-es kerekeket használ elöl és hátul. A SM és a MD méretek osztoznak 1 kinematikán, és egy másikon az LG és XL modellek.

 

Könnyű megszeretni
A Habit-k a szórakozásra épültek, egyszerű, könnyen használható alkatrészekkel. Ipari szabvány kormánycsapágy, menetes középcsapágy, rugóstagrögzítés és UDH váltótartófül. Könnyen kezelhető belső kábelvezetés az alu és a karbon változatok esetén egyaránt (a karbon vázak teljes cső-csőben rendszert kaptak). A karbon modelleken tartozék a csavarral rögzített StrapRack szerszám & cucctartó.

 

Trailre hangolt specifikáció
A Habit gyors, áramvonalas, teljeskörű trailes szórakozásra készült. 130/140 mm rugóút, inline rugóstag, Pike vagy Recon villa, könnyű trail kerekek és külsők, 180 mm-es féktárcsák. Gyors, könnyű, játékos és lendületes.

A Habit LT a trail bringázás rázósabb oldalára készült. 140/150mm rugóút, piggyback rugóstag, Lyrik villa, send-it kerekek és külsők, 200mm-es féktárcsák. Magabiztos, kiegyensúlyozott, masszív és ütős.

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.