Tesoro Neo Carbon

Versenyzésből született.
A városnak épült.

A Cannondale bemutatja a Tesoro Neo Carbon-t - az első karbon városi e-bike-ot. A Tesoro Neo Carbon nem hasonlítható semmihez sem, ami jelenleg a kerékpárkínálatban van. A karbon váz a csúcsminőségű Synapse endurance versenykerékpárunkon alapul, adjunk hozzá egy erős Bosch rásegítést, prémium alkatrészeket, és máris egy meglepően elegáns, könnyű és gyors városi e-bike-ot kapunk.

Válassz a jól felszerelt alapváltozat vagy a még jobban felszerelt, vezeték nélküli váltóval ellátott változat közül. Akárhogy is, a munkába járás már soha többé nem lesz olyan, mint korábban. 

 

Versenytechnológia. Különleges érzések.

A profi szintű Synapse endurance kerékpárunkból származó karbon vázszettel ez egy nagyon könnyű és érzékeny kerékpár.

A precíz kezelhetőség és az aktív üléspozíció lehetővé teszi, hogy magabiztosan és maximális kényelemmel közlekedj az utcákon.

 

A Bosch rásegítéssel építve

A könnyű, de erős Bosch Performance SX motor ideális a laza városi cirkáláshoz. Egyenletes és erőteljes segítséget nyújt 25 km/h sebességig.

Ezt követően észrevétlenül kikapcsol és sima, ellenállásmentes pedálozást tesz lehetővé nagyobb sebességnél is.

 

Intelligens integráció

A Tesoro Neo Carbon elegánsnak néz ki, mert egyszerűen az. Minden egyes elem funkcionálisan és esztétikailag is integrált - mint például a első kábelvezetés, a váz alsócsövébe integrált akkumulátor (400Wh) és a kompakt kijelző, amely lehetővé teszi, hogy mindent valós időben láss - menet közben.

 

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.