Moterra LT

MTB e-bike rugóúttal és végtelen lehetőségekkel.

Bringázz lehetetlen helyeken - újra és újra. A vad lejtőkön és technikás emelkedőkön való helytállásra épült, de bárhol remekül teljesít, ahol csak akarod.

A Moterra Neo LT 170 mm-es rugóúttal elöl és 165 mm-es rugóúttal hátul, egy "piggyback" rugóstaggal és a nagyszerű alkatrészekkel készen áll arra, a helyi ösvényeken való bringázáshoz vagy a magas hegyek mély völgyeibe való leereszkedéshez. 

Abszolút teljesítmény

Ha az e-kerékpár-technológia legelismertebb márkájának legerősebb és legfejlettebb rendszerével rendelkezik, még a dombok is járhatóbbak.

Neked készült.

A nagy teljesítmény megkönnyíti a bringázást, de a kezelhetőség az, ami lebilincselővé teszi. A méret-specifikus Proportional Response kialakításunknak köszönhetően minden vázméretnek egyedi felfüggesztési elrendezése, geometriája és vázszerkezete van, így annyira kezelhető, mintha személyesen neked készült volna. Telepatikus reakció, selymesen egyenletes felfüggesztés és végtelen tapadás - ahogy annak lennie kell. 

Kisebb rugóútra vágysz? A megújult Moterra Neo 150/150 mm-es löketű Moterra Neo modellek teljesítményében és képességeiben nincs hiány.

Moterra Neo modellek

Technologie

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.