Outsiders

A márkáról / Hírek / Outsiders
Az „Outsiders“ egy csapat szabadon gondolkodó sportoló, akik az önkifejezés és a kreativitás alternatív útjait választották.

 

A Cannondale összefogott a Vans-szal, hogy összehozzanak egy művészekből és sportolókból álló kollektívát, hogy kifejezzék az expresszionizmus iránti szenvedélyüket. Az alábbi öt sportoló abszolút szabadságot kapott, hogy olyan történetet alkossanak, amely bemutatja a sport és a kreatív kifejezés iránti szenvedélyüket.  

 

Sam Taxwood

Sam Taxwood snowboardozás és kerékpározás iránti szeretete valószínűtlen párosításnak tűnhet, de olyasvalaki számára, aki mindig is szenvedélyesen feszegette a határokat, ez természetes folyamat volt. Van valami a két kerék nyújtotta szabadságban, ami egy olyan ember lelkéhez szól, aki nem fél a veszélyektől. Sam Taxwood meghallotta a hívást, és válaszol rá - Cannondale Synapse kerékpárjával teljesen új módon fedezi fel a nyugati hegyeket. 

 

Max Nerurkar

Max Nerurkar az expresszionizmus művésze. A művészet, az off-road gördeszkázás, a zene és a kerékpározás egyedülálló keverékét használja a tökéletesség kaotikus képének megteremtéséhez. Nerurkar minden szenvedélye egy alkotóelem, amelyek egyformán kiemelkedő szerepet játszanak abban, hogy képessé tegyék őt a szinte korlátlan szabadság felfedezésére. Ezt a szabadságot képes még fokozni az egyedi építésű Cannondale Jekyll.  

 

Hanna Scott

Hanna Scott profi szörfös, játékos stílussal. Természetes mozgása a vízen azon kívüli kreativitására is hatással van. Lelkes hozzáállása magával ragadja a körülötte lévőket, és a legjobbat hozza ki a környezetéből. Hannát megismerni annyi, mint megismerni a kalandot - és ez teszi a Cannondale Topstone-t tökéletes partnerré. 

 

Marion Haerty

Marion Haerty egy rettenthetetlen snowboardos, aki első látásra beleszeretett a sportágba. A Cannondale Moterra Neo bringáján ugyanazt az energiát hasznosítja, mint a deszkáján, az újabb és újabb távoli hegyi tájak felfedezésére. Marion vakmerő céljaival epikus panorámákkal és nagy ugrásokkal teli kalandokat keres. 

 

Dan Liedahl

Dan Liedahl egy olyan snowboardos, akinek gondolatai koncentráltak, magabiztosak és precízek. Dan snowboardozáshoz való hozzáállását nem korlátozza a környezet, és ésszerű egyensúlyt teremt a magabiztosság és az őrület között. Télen Dan "gyönyörű képeket fest" a snowboardjával, és a hófödte hegyek szolgálnak neki festővászonként. Amikor az évszak változik, felpattan a Cannondale Jekyll-re, és ezt használja eszközként, hogy újabb remekműveket alkosson a sárral borított hegyeken. 

 

 

A CANNONDALE BÜSZKE ARRA, HOGY PARTNERE LEHET VANS-NEK ÉS EZEKNEK A HIHETETLEN EGYÉNISÉGEKNEK, SEGÍTHET BEMUTATNI TÖRTÉNETEIKET ÉS EGYEDI NÉZŐPONTJAIKAT. AZ "OUTSIDERS" AZ EGYÉNISÉG EREJÉT ÉS AZ ÚJ HORIZONTOK KÉT KERÉKEN TÖRTÉNŐ FELFEDEZÉSÉNEK ÖRÖMÉT ÜNNEPLIK. ARRA BÁTORÍTANAK, HOGY HÓDOLJUNK SZENVEDÉLYEINKNEK, TÖRJÜK ÁT A HATÁROKAT ÉS FOGADJUK EL KÜLÖNBÖZŐSÉGÜNKET. 

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.