Cannondale LAB71

A márkáról / Hírek / Cannondale LAB71
A Cannondale bemutatja a LAB71-et - egy új, ultraprémium szintű teljesítményt nyújtó terméket

DATA | //clanky/2023/lab71 | 2023_Cannondale_LAB71-1.jpg

 

A mai napon a Cannondale bejelentette a LAB71, egy új, magas szintű termékosztály bevezetését, amely a mestermunka legmagasabb szintű megnyilvánulása és a kerékpáros innováció, teljesítmény és tervezés több mint ötven évének csúcspontja.

 

 

A LAB71 vázak és komplett kerékpárok a legmodernebb anyagok és eljárások felhasználásával, lenyűgöző kivitelezéssel és a rendelkezésre álló legjobb alkatrészek válogatott kombinációjával kombinálva a kerékpáros teljesítmény csúcsát képviselik, és a Cannondale termékcsaládjának koronaékszerei. Az új termékmegjelölés 1971-re utal, a mára legendássá vált, az iparág egyik vezető márkája, a Cannondale alapításának évére utal. A Cannondale egy olyan márka, amely a fejlesztés és a gyártás terén az innovációjáról és minőségéről híres, nem fél megváltoztatni a bevett szabályokat, és ennek eredményeképpen folyamatosan mozdítja előre a kerékpársportot. A LAB71 folytatni szeretné ezt a hagyományt.

 

 

 

"Az LAB71 természetes fejlődés a vállalatunk számára, mivel mindig arra törekszünk, hogy egyre jobbak legyünk" - mondta Henning Schroeder, a Cannondale termékfejlesztési alelnöke. "A LAB71 teret ad mérnökeinknek és tervezőinknek, hogy szabadjára engedjék képzeletüket, és a jelenleg rendelkezésre álló eszközök legjavát felhasználva megalkossák álmaik kerékpárjait. A leginnovatívabb platformjaink, a legfejlettebb anyagok és a legapróbb részletekre összpontosító kivitelezések kombinálásával olyan kerékpárokat hozunk létre, amelyek minden elvárást felülmúlnak, és a Cannondale termékcsalád kirakatát jelentik."

 

DATA | //clanky/2023/lab71 | 2023_Cannondale_LAB71-2.jpg

 

A LAB71 kerékpárok a Cannondale országúti, gravel, mountain bike és e-bike kategóriáiban jelennek meg. Az első konkrét modell bemutatására 2023. március 1-jén kerül sor. További információk a www.cannondale-bikes.hu weboldalon lesznek elérhetőek.

 

DATA | //clanky/2023/lab71 | 2023_Cannondale_LAB71-3.jpg

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.