A Scalpel HT egy teljesen új típusú merevvázas cross-country kerékpár.

A márkáról / Hírek / A Scalpel HT egy teljesen új típusú merevvázas cross-country kerékpár.
Az új, egyedülálló Scalpel HT azok számára készült, akik a lehető legkönnyebb kerékpárt keresik az emelkedőkre, de a legfejlettebb technológiát szeretnék használni a lejtőkön is.

A Scalpel HT a hegyi kerékpározás teljesen új szintjét kínálja. A könnyedség, stabil geometria, magabiztos kormányozhatóság és a példátlanul alkalmazkodó, de merev váz tökéletes kombinációja. Az eredmény erős potenciál a legmagasabb dobogós helyezésekhez, valamint KOM-ok és QOM-ok gyűjtéséhez a szakaszon.

Könnyű

A mindössze 895 g súlyú Scalpel HT váz a belső bowden vezetésen, az új váltó bowden támaszoknak köszönhetően, további súlymegtakarítást tesz lehetővé.

 

DATA | //clanky/2021/scalpel_ht | Scalpel_HT_Cables.jpg

Magabiztos

A Proportional Response geometria, amely minden vázméretben biztosítja a kerékpáros ideális pozícióját, és a 66,5°-os fejcsőszög megbízható tapadást eredményez a meredek emelkedőkön és magabiztos irányítást a lejtőkön.

DATA | //clanky/2021/scalpel_ht | Scalpel_HT_Frame.jpg

Kényelmes

A bukkanók “kivasalásának” mechanikai képességét a hátsó láncvillák lapításával, a támvilla bekötés alacsonyabbra helyezésével és a két csúcsmodellnek - a piacon kapható legkompromisszummentesebb villával - a Lefty Ocho-val - való felszerelésével érték el.

DATA | //clanky/2021/scalpel_ht | Scalpel_HT_Stays.jpg

Ismerd meg a Scalpel HT modellek teljes választékát

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.