Topstone Carbon Lefty

Nagyobb kényelem a hosszabb utakon is - Lefty villával.

A Topstone Carbon Lefty összehasonlíthatatlanul kiemelkedő teljesítményű gravel kerékpár. A Cannondale a gravel kerékpárok új szintjét hozta létre azzal, hogy a korszakalkotó KingPin hátsó felfüggesztési rendszerét kiegészítette az új, gravel-specifikus Lefty Oliver villával és ballonos 650b kerekekkel; olyan kerékpárt megalkotva, ami lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy erősebben és kényelmesebben nyomják, mint valaha. Ez a gravel új szintje.

Nagyobb kényelem a hosszabb utakon is - Lefty villával.

Kettős felfüggesztés

Ez elkerülhetetlen volt. Egyesítettük bevált, szuper könnyű és könnyen használható KingPin hátsó felfüggesztési rendszerünket az innovatív Lefty Oliver 30mm-es rugóutas gravel villával - a jobb irányíthatóság és a még nagyobb kényelem érdekében.

 

Vedd könnyedén a terhelést.

A kifinomult geometria és a stabil és kényelmesebb ülőpozíció kiemelkedő kerékpáros élményt nyújt a szikra elvesztése nélkül. Tekerj messzebb, hosszabb ideig, keményebben.

Tapadás, Kényelem és kontroll

A Topstone Carbon Lefty kisebb átmérőjű, de ballonosabb 650 x 47c külsőkkel érkezik, hogy még jobb terepjáró képességet és országúton nagyobb kényelmet biztosítson.

 

És az utolsó részlet.

Mindenre gondoltunk. Ballonos külsők, rengeteg rögzítési hely különféle felszerelésekhez, hátsó gyorskioldó, belső vezérlés kompatibilitás dropper nyeregszárhoz. Egyszerűen csak működik.

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.