Új Scalpel

Legálisan gyorsabb. Jelentősen könnyebb. Átfogóan jobb. Ez a teljesen megújult összteleszkópos Scalpel, amely garantáltan segíti a jobb teljesítmény elérését. A progresszív geometria és az új FlexPivot felfüggesztési rendszer páratlan tapadást, hihetetlen teljesítményt és teljes irányítást biztosít kerékpározás közben. Villámgyors. Hihetetlenül szórakoztató.

Őrülten könnyű. És akkor mi van?

A rugóstaggal és csavarokkal együtt is csak 1910 g súlyú vázzal az új Scalpel jogosan a világ egyik legkönnyebb összteleszkópos XC kerékpárja. És ez a legkevesebb, amit kínál.

 

Minden a felfüggesztésről szól.

Az új Scalpel-nek a legjobb, legfejlettebb felfüggesztése van, ami valaha cross-country MTB kerékpárhoz készült. A szabadalmaztatott FlexPivot rendszer jobb tapadást és nagyobb sebességet biztosít - a szinte semmi súly mellett.

FlexPivot

Hihetetlenül tartós. Hihetetlenül flexibilis. A szabadalmaztatott, rugalmas karbon zónák ugyanúgy viselkednek, mint a Horst Link csapok, de könnyebbek és merevebbek, mint bármely más csapágyazás. Arról nem is beszélve, hogy teljesen karbantartásmentes.

A teljesen megújult Scalpel két konfigurációban kapható: az ultra könnyű XC versenyre tervezett Scalpel és az agresszívebb trail-orientált Scalpel SE. A gyorsasága az Ön stílusa.

Scalpel - A csúcs XC versenygép

Versenyképességre van szüksége? A Scalpel-re van szüksége. 100 mm-es első és hátsó rugóúttal, a hihetetlen Lefty Ocho villával és könnyű alkatrészekkel, a Scalpel úgy építették meg, hogy mindenhol nyertes legyen, a világkupától a helyi háziversenyig.

Scalpel SE - rendkívül könnyű trail kerékpár

Maratoni versenyző vagy trail-gyilkos? A Scalpel SE-re van szüksége. A világszínvonalú XC kerékpár minden előnye és végtelen szórakozás az ösvényeken. A 120 mm-es első és hátsó rugóúttal, a lazább geometriával és a zúzásra kész alkatrészekkel kiegészítve a Scalpel SE hihetetlen sebességet és játékosságot kínál azoknak a trail versenyzőknek, akik mindig úgy tekernek, mintha versenyen lennének.

Modern XC geometria

Laposabb, hosszabb és alacsonyabb, mint a legtöbb XC kerékpár. Az új Scalpel jobb stabilitást és nagyobb magabiztosságot nyújt, a súly és kényelem legkisebb kompromisszumos áldozata nélkül."Nagyon kritikus sportoló vagyok. Keményen bringázok és próbálok hibát találni vagy előidézni a bringámban. Ezúttal ez nem sikerült."
Henrique Avancini, 2018 Maraton Világbajnoka.

Minden, ami az útszéli gyorsjavításához szükséges, a STASH szettben megvan: Fabric 8-az-egyben mini szerszám, külsőjavító szett és CO2 pumpa, mindezt szépen a kulacs alatt. Gyors és könnyű, de ha Ön igazi gramm-lovag, akkor lecserélheti egy még könnyebb takaró lappal.

Cannondale - Logo
[X]

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel a Cannondale legfrissebb híreit és promócióit tartalmazó hírlevélre.